گردشگري عشايري در ايلام توسعه مي‌يابد

سرپرست اداره‌ کل ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري استان ايلام در گفت‌و‌گو با ميراث‌آريا(chtn) اظهار داشت: زندگي ايل‌نشيني بيش از هر چيز با جنبه‌هاي مختلف طبيعت، محيط زيست و شرايط اقليمي زيستگاه‌هاي کوچندگان در ارتباط است.

«علي قاسم‌پور» افزود: تماشاي شيوه زندگي عشاير کوچ‌نشين همواره يکي از مهم‌ترين جاذبه‌هاي گردشگري اجتماعي استان ايلام به شمار مي‌آيد؛ چرا که عشاير اين استان از مسکن، لباس و آداب و رسوم خاص برخوردارند.

وي خاطرنشان کرد: استان ايلام به سبب شرايط آب و هوايي و کوهستاني بودن، محل مناسبي براي ييلاق و قشلاق عشاير استان‌هاي ديگر و همچنين خود استان است.

اين مقام مسوول ادامه داد: قسمت‌هاي شمالي و مرکزي استان ايلام در حوالي کبيرکوه محل کوچ عشايري است که در فصل گرما به ييلاق مي‌روند و نواحي جنوبي استان از جمله شهرستان‌هاي مهران و دهلران جايگاه عشايري است که در فصل سرما به قشلاق مي‌روند.

قاسم‌پور با بيان اين که استان ايلام داراي 14 ايل عشاير است، گفت: مهم‌ترين ايل‌هاي عشاير استان شامل ارکوازي، ايوان، کلهر، ملکشاهي، خزل، شوهان، کرد، ميشخاص، علي‌شروان، دوستان، هندميني، هليلان و زرلان است.
ص/117

انتهای پیام/

کد خبر 1391021158